Inrichten modelwoningen

De kwaliteiten van een leegstaande nieuwbouwwoning zijn voor een potentiële koper moeilijk te herkennen. Door het toepassen van een modelwoning in uw opgeleverde nieuwbouwproject laat u een betere indruk achter bij bezichtigingen en geeft u bezoekers bovendien een beter beeld van de beleving en gebruiksmogelijkheden die de woning te bieden heeft.

Met de inrichting van een woning spreekt Rondom Verkoop een breed publiek aan waardoor er zo veel mogelijk belangstelling zal worden getrokken. Desgewenst stemmen wij onze styling af op specifiek door u beoogde doelgroepen en de bij hen passende belevingswereld. Een fotoreportage van een door ons ingerichte woning is bovendien zeer goed inzetbaar voor alle denkbare verkoopmiddelen, zoals uw website, advertenties en brochures.

De praktijk heeft uitgewezen dat een door Rondom Verkoop ingerichte modelwoning daadwerkelijk meer belangstellenden aantrekt en daarmee aantoonbaar bijdraagt aan een snellere verkoop en een beter onderhandelingsresultaat.

Als professional zult u wellicht ook een bestaande woning aankopen die wordt achtergelaten door één van de kopers van uw nieuwbouwwoningen. Daarmee kan Rondom Verkoop u van dienst zijn met verkoopstyling voor de bestaande bouw.