Verkoopstyling bestaande bouw

Aan de ligging en de grootte van een bestaande woning kunt u niets veranderen, wel aan de sfeer en de ruimte die het uitstraalt. Een verkoopstylist kijkt door de ogen van een potentiƫle koper en weet in een bestaande woning veranderingen aan te brengen die de sfeer en gebruiksmogelijkheden van de woning beter zichtbaar maken. Op deze wijze laat Rondom Verkoop de woning van zijn beste kant zien waardoor deze tussen het concurrerend aanbod eerder de aandacht trekt van woningzoekenden. Niet voor niets schakelen ook steeds meer professionals de hulp in van een professioneel verkoopstylist, het helpt hen om een sneller en beter verkoopresultaat te behalen.

In het geval dat bewoners eerder verhuizen dan de woning is verkocht kan Rondom Verkoop zorgdragen voor een tijdelijke en sfeervolle inrichting. Bij bezichtiging wordt een betere indruk achtergelaten en daarmee de belangstellende eerder verleid de woning te kopen. Het tijdelijk inrichten van een leegstaande woning door Rondom Verkoop bestaat uit het meubileren, stofferen en decoreren.

Desgewenst kunnen wij ook zorgdragen voor het opnieuw afwerken van plafonds, wanden en vloeren. Hiermee wordt de woning niet alleen nog aantrekkelijker en sfeervoller, u biedt een potentiƫle koper bovendien de gelegenheid de woning snel te betrekken.