Werkwijze en tarieven

Woningfotografie
Wij maken een reportage waarbij alle ruimtes in uw woning optimaal tot zijn recht komen. De gemaakte foto’s leveren wij u aan op een cd-rom, waarna u deze vrij kunt gebruiken voor de presentatie van de woning op internet of in de brochure van uw makelaar.
Prijs woningfotografie: € 135,–

Fotostyling
Ten behoeve van een professionele fotoreportage wordt een lichte styling uitgevoerd. Voor het nemen van de foto’s doen wij samen met u enkele aanpassingen aan de inrichting zodat de gebruiks- mogelijkheden van de ruimtes beter in beeld kunnen worden gebracht.
Prijs fotostyling: € 249,–

Verkoopstyling
Een verkoopstyling hoeft niet duur te zijn, de kosten zijn afhankelijk van uw persoonlijke wensen, de grootte van uw huis en de huidige inrichting. Nadat wij een opname van uw woning hebben gemaakt nemen wij de mogelijkheden met u door en doen wij een vrijblijvende prijsopgave.

Meubelverhuur
Een leegstaande woning is moeilijk te verkopen. Daarom is het belangrijk dat een woning sfeervol en mooi is ingericht. Rondom Verkoop richt uw woning volledig in met meubels en accessoires.
Prijs meubelverhuur: op basis van offerte.

Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief BTW. Indien uw verder dan 10 kilometer bij ons kantoor vandaan woont brengen wij aanvullend reiskosten in rekening ad € 0,30 per kilometer.